Predictive profiling Nederland - | - Predictive Profiling

Wie zijn we en wat we doen

Predictive Profiling Nederland is onze naam. Wij hebben ons gespecialiseerd in het analyseren van criminele en terroristische vormen van modus operandi , het schrijven van handboeken en het ontwikkelen van contra-terrorisme en contra-criminele trainingen voor de methodiek "Predictive profiling". Deze beveiligingsmethodiek is een zeer succesvolle methode, die wereldwijd wordt toegepast om proactief criminele en terroristische aanvallen in een vroegtijdig stadium te onderkennen en te stoppen.

We hebben een missie: we willen de beste opleider zijn op het gebied van profiling in Europa en bieden onze klanten het beste van het beste. Voor op het werk of onderweg als politiefunctionaris, militair of beveiliger. Dat doen we door het geven van hoogwaardige beveiligingstrainingen en producten op maat, zodat we nog beter kunnen inspelen op de behoeften en wensen van de verschillende klantgroepen. 

Daarom hebben we de afgelopen tijd veel geïnvesteerd in de kwaliteit van onze dienstverlening aan klanten, in trainingen met toekomstperspectief, waarbij de klant gespreid kan betalen én dat zonder rente. Wij geloven in en staan voor de no-nonsense aanpak: doortastend, direct, creatief en transparant.

Ons logo, de drie onderling verbonden ringen,symboliseren de onderlinge verbondenheid. De drie ringen geven de band weer tussen u als klant, onze docenten en onze kennis van zaken.

Met onze professionele trainingen, opleidingen en producten zorgen we dat mensen en bedrijven, die besluiten proactief te gaan beveiligen, voldoende kennis en vaardigheden ontwikkelen om de methodiek succesvol toe te passen. Het doel is duidelijk: het in een vroegtijdig stadium voorkomen van terroristische aanslagen en onderkennen van criminele activiteiten.

Daar ligt onze kracht!

[ Top ]

Online informatie

We hebben 18 gasten en geen leden online

Geen evenementen