Predictive profiling Nederland - | - Predictive Profiling

 Doel en doelgroep

Proactief beveiligen is meer doen met minder mensen!

Sinds ruim twee jaar werken meerdere beveiligingsteams van Nederlandse beveiligingseenheden proactief. Wat zijn hiervan de voordelen? De beveiliging is proactief ingesteld en beveiligers kunnen efficiënter worden ingezet. En dat betekent minder mensen voor meer taken!

De proactieve beveiligers verkennen en observeren vooraf, controleren daarbij belangrijke informatie en grijpen waar nodig voortijdig in. Deze manier van werken wordt steeds belangrijker en past in de huidige beweging van fysieke beveiliging naar informatiegestuurd beveiligen.

De contraterrorisme training Certified Profiler Terrorism (CPT) is specifiek ontwikkeld voor politiefunctionarissen, medewerkers van de koninklijke marechaussee, militairen en beveiligingsprofessionals op het gebied van VIP- en persoonsbeveiliging & vervoer, havenbeveiliging, evenementenbeveiliging, objectbeveiliging, hotelbeveiliging, receptiediensten, interventieteams en preventieve observatie.
 
De doelgroep voor de andere profiling trainingen en cursussen zijn voor beveiligingsprofessionals op het gebied van VIP- en persoonsbeveiliging & vervoer, evenementenbeveiliging, objectbeveiliging, hotelbeveiliging, winkelbeveiliging  en receptiediensten.
 
Politie, beveiligers en militairen
 
Geen evenementen