Predictive profiling Nederland - | - Predictive Profiling

 

Predictive Profiling Nederland blijft de expert op het gebied van opleiden in proactieve beveiliging bij contra-terrorisme en criminaliteit. Om dit te blijven continueren heeft het moederbedrijf Trio Security een aantal nieuwe diensten en trainingen ontwikkeld, zoals Security Questioning OV ®. Afgelopen jaar hebben wij ook internationale bekendheid gekregen met onze kennis en expertise op dit vakgebied en zijn we gestart in België met het aanbieden van onze diensten en trainingen zoals de leergang Predictive Profiling Terrorisme ®. Zoals bekend leidt deze leergang op tot Certified Profiler Terrorism (CPT ®) en kunt u nu ook deelcertificaten halen. (zie https://profilingxl.nl/ en https://profilingxl.nl/opleidingen/overzicht/deelcertificaten)

De belangrijkste reden voor de populariteit is onze aanpak van proactieve trainingen en opleidingen. Wie profiling zegt, zegt intelligence! Het gebruik van indicatoren, verkregen uit analyse van inlichtingen, moet dan ook worden ingebed in een gedegen werkproces voor het ‘onderkennen en duiden van signalen’ van en het ‘herkennen van criminele of terroristische handelingen’. Alleen dan kan misclassificatie en stigmatisering in de praktijk worden voorkomen. Predictive Profiling Nederland  onderscheidt zich door kennis van zaken op het gebied van professionele profiling, observatietechnieken, security questioning en het aanbieden van indicatoren voor de SOP.

Predictive Profiling Nederland is een uniek bedrijf in Nederland en daarbuiten. En daar zijn wij trots op. Wilt u  meer informatie over de mogelijkheden of wenst u een maatwerktraining op het gebied van winkelbeveiliging, contraterrorisme, intelligence, proactieve observatie, security questioning, Security questioning OV ®, proactieve beveiliging in de hotelketen of profiling voor havenbeveiligers, email dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Onze missie is om beveiligingsprofessionals en bedrijven, die zich proactive beveiliging eigen willen maken, maximaal te ondersteunen. Wij leren u geen kunstje, maar leren u het vak van de toekomst. Een vak waarbij we u uitgebreid laten kennismaken met de processen, vaardigheden en instrumenten die nodig zijn voor het toepassen van predictive profiling.